Retail inspiration
Retail tours

Retail tours

Retail is continu in beweging. In binnen- en buitenland schieten verrassende concepten als paddenstoelen uit de grond. De inspiratie ligt op straat, maar waar dan precies? Q&A volgt retailtrends elke dag op de voet, zowel op nationaal als internationaal niveau. Hierdoor signaleren we de belangrijkste trends van nu, maar ook voor de komende jaren. Deze kennis helpt ons om bijzondere en leerzame bedrijven en winkelconcepten te herkennen. Ga met ons mee op retail tour en bekijk het winkelaanbod door de ogen van retailexperts. Bezoek creatieve en vooruitstrevende formules, raak geïnspireerd door unieke winkelconcepten en leer van de innovaties die retailers in binnen- en buitenland al weten toe te passen.

Q&A organiseert verschillende (maatwerk-)retail tours in Amsterdam, Den Haag, Londen, Berlijn, Milaan, San Francisco, New York en andere steden. Tijdens een retail tour bezoeken we winkels die retailing goed begrepen hebben. Voorbeelden zijn: Eataly, Solbox en YUN. In de voorbereiding van een tour houden we altijd rekening met de retailwensen van de deelnemers. Ga met ons mee!

Ga met je collega op retail tour en ontvang € 25,- korting op de 2e tour!

Reisagenda 2017

 • 14
  jul
  Amsterdam
 • 07 - 08
  sep
  Milaan
 • 21
  sep
  Amsterdam
 • 09 - 10
  nov
  Berlijn
 • 11 - 15
  nov
  San Francisco - volgeboekt
 • 15 - 17
  nov
  New York - volgeboekt

Amsterdam

Ontdek samen met retail experts hoe trends worden vertaald in winkelconcepten, raak geïnspireerd door innovatieve formules en stap binnen bij de local heroes van onze eigen hoofdstad! Tijdens deze tour gaan we verder dan de welbekende winkelstraten en zie je wat Amsterdam te bieden heeft op het gebied van food en non-food retail.

 • Datum: 14 juli 2017 en 21 september 2017
 • Tijden: 10.00 uur - 17.00 uur
 • Deelnemers: 6-8 personen
 • Investering: € 150,- p.p. incl. lunch, tourbegeleiding en een retail inspiratie boekje

Bij inschrijving ontvang je een gratis Q&A TrendTool jaarabonnement

Ik ga mee op retail tour in Amsterdam

Berlijn

Berlijn is een hippe stad die constant in beweging is. Tijdens een retail tour in deze stad word je twee dagen lang continu geïnspireerd door creatieve ondernemers en de vele innovatieve concepten. Naast het uitgebreide winkelaanbod genieten we uiteraard ook van de prachtige stad met een rauw randje.

 • Datum: 9-10 november 2017
 • Deelnemers: 6-8 personen
 • Investering: € 599,- p.p. incl. vlucht, hotel, lunch, metrotickets, tourbegeleiding en een retail inspiratie boekje. Excl. diner

Bij inschrijving ontvang je een gratis Q&A TrendTool jaarabonnement

Ik ga mee op retail tour in Berlijn

Milaan

Een stad met de status ‘winkelparadijs’ leent zich uitstekend voor een retail tour. Milaan is de modehoofdstad van Europa maar heeft haar straten daarnaast goed gevuld met inspirerende food en non-food concepten. Tijdens een tweedaagse retail tour in deze Italiaanse stad bezoeken we verschillende vernieuwende retail ketens en ontdekken we de lokale winkels.

 • Datum: 7-8 september 2017
 • Deelnemers: 6-8 personen
 • Investering: € 599,- p.p. incl. vlucht, hotel, lunch, metrotickets, tourbegeleiding en een retail inspiratie boekje. Excl. diner

Bij inschrijving ontvang je een gratis Q&A TrendTool jaarabonnement

Ik ga mee op retail tour in Milaan

New York

New York is populair als bestemming voor een stedentrip. De bezienswaardigheden zijn oneindig, ook wanneer het om een inspirerende retail tour gaat. Het is Big Business in de Big Apple en dat is terug te zien in de vernieuwende winkelconcepten en de innovaties waar de retailers in New York volop in investeren. Onze retail experts nemen je graag mee op retail tour in deze wereldstad.

De Retail tour in New York van 15 tot en met 17 november 2017 is al volgeboekt.

San Francisco

Als het gaat om innovatie is San Francisco ‘the place to be’. Alleen al in San Francisco en Sillicon Valley hebben al 7.500 technologiestartups zich gevestigd. De stad ademt innovatie en ambitie en deze sfeer moet je eens geproefd hebben. Ga met ons mee op retail tour in deze prachtige stad en laat je inspireren.

De Retail tour in San Francisco van 11 tot en met 15 november is al volgeboekt.

Tour op maat

Q&A organiseert regelmatig retail tours naar wereldsteden als New York, San Francisco, Barcelona en Rome. Wilt u met onze retail experts op retail tour in een stad naar keuze? Wij stellen graag een retail tour op maat voor u samen. Vul het formulier in en wij nemen contact met u op.

Ik wil een tour op maat


Toshiba over de Retail Tour in New York

In januari 2017 heeft TOSHIBA met haar partners een bezoek gebracht aan de National Retail Federation (NRF) in New York waar meer dan 85 Europese retailers aanwezig waren. Als onderdeel van het programma heeft Q&A een Retail Tour door New York City verzorgd. Wij kijken terug op een succesvolle tour waarin we toonaangevende retailers bezocht hebben in Tribeca, SoHo en Williamsburg en ondervonden dat retail in transitie is. De tour was met name geslaagd doordat Q&A zich ten volle heeft ingezet om dit professioneel te regelen met experts die goed op de hoogte zijn van alles wat New York aan inspiratie en innovatie te bieden heeft.

~ Gerard Pruijn, European Retail Sales Executive bij TOSHIBAOns adres

Q&A
Printerweg 22
3821 AD, Amersfoort

Neem contact op

+31(0)33-2454637
info@qanda.nl

Contact pagina

Agenda


Bekijk de volledige agenda

Volg ons