Werken bij Q&A
Deel je passie voor retail met ons

Werken bij Q&A

Wij zijn voortdurend op zoek naar ambitieuze mensen met passie voor retail. Daarnaast hebben wij ieder jaar een aantal stageplekken beschikbaar.

Werken bij Q&A betekent:

Wij zijn op dit moment op zoek naar:

Interesse?

Neem contact met ons op

+31(0)33-2454637

Q&A zoekt commerciële projectmanager!

Wij zijn op zoek naar een commerciële projectmanager voor onze consumentenverkiezingen die van aanpakken en samenwerken weet. Heb jij passie voor retail? Zoek dan niet verder én neem contact met ons op. Wij bieden je een uitdagende functie!

Wie zijn wij?

Q&A is een onderzoek- en adviesbureau gespecialiseerd in retail. Wij werken met een jong team en zijn allemaal gek op retail. Voor ons geldt: in de retail staat de consument centraal. Al 15 jaar helpt Q&A winkelketens en -gebieden om consumenten beter te begrijpen. Dit doen we onder andere door het organiseren van consumentenverkiezingen. We zijn een onafhankelijk bureau met een groot netwerk in binnen- en buitenland. Wat wij bieden? Praktische en toepasbare inzichten waarmee onze klanten direct aan de slag kunnen.

Wat ga je doen binnen Q&A?


Als projectmanager werk je dagelijks aan een grote diversiteit (verkiezings)projecten, waarin je schakelt tussen verschillende projecten en personen. Zo coördineer je de ‘Retailer of the Year’ verkiezingen in Europa en nationale verkiezingen als de Beste Folder Awards en de Retail Sustainability Award. Onder jouw verantwoordelijkheden vallen:

En wie ben jij?

Retail is echt jouw ding. Je bent commercieel en hebt organisatietalent. Flexibel, accuraat en ondernemend zijn drie eigenschappen die jou beschrijven. Het leggen en onderhouden van contacten met retailers, partners en sponsoren is een belangrijk onderdeel van jouw takenpakket. Je vindt dit leuk om te doen en dit gaat je gemakkelijk af. Je communiceert helder en hebt snel inzicht in de verhoudingen.

Wat krijg je ervoor terug?


Wij zijn een jonge organisatie met jonge en enthousiaste collega’s. We bieden je een uitdagende en afwisselende functie en mogelijkheden om door te groeien binnen het projectmanagement. Daarnaast krijg je een vaste werkplek en een marktconform salaris.

Interesse?

Herken jij jezelf in deze aanpakker en lijkt het je tof om te werken met grote retailers en gezellige collega’s? Mooi!

Overtuig ons van jouw kwaliteiten. Stuur je cv en motivatie zo snel mogelijk naar Mark Veldkamp via mveldkamp@qanda.nl of bel 06-31797793.

Junior PHP developer

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde starter die bij ons aan de slag wil als PHP developer!

Wie zijn wij?

Sinds 2003 is Q&A uitgegroeid tot een leidende retailpartner voor kennis, onderzoek, advies en opleiding. Wij willen onze klanten helpen om iedere dag beter te presteren. Inmiddels heeft Q&A een uitgebreide klantenportfolio opgezet met retailers als onder andere HEMA, Intratuin, Kruidvat, SPAR, GAMMA en de Bijenkorf. Bekijk de uitgebreide informatie op onze website!

Om ons werk zo goed mogelijk te kunnen doen, ontwikkelt ons development team diverse tools. Voorbeelden hiervan zijn:

Ter ondersteuning van dit team zoeken we een junior PHP programmeur en het liefst een die oog heeft voor de gebruiksvriendelijkheid van het eindproduct.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een junior PHP programmeur met (basis)kennis van:

Eigenschappen:

  • Gestructureerd
  • Leergierig
  • Zelfstandig
  • Meedenkend
  • 0-2 jaar werkervaring

Pré’s:

  • Ervaring met responsive webdesign
  • Ervaring met usability
  • OOP (Objectgeoriënteerd Programmeren)
  • Oog voor gebruiksvriendelijkheid

Wat bieden wij?

Wij zijn een gezellige organisatie met jonge en enthousiaste collega’s. We bieden je een uitdagende en afwisselende functie, waarbinnen je de ruimte krijgt om je eigen accenten te leggen. Ontwikkeling van onze medewerkers zien wij als belangrijkste investering!

Interesse?

Voor een sollicitatie naar deze functie kun je contact opnemen met Auke Jansen via ajansen@qanda.nl of 033 2454637.

Stage Onderzoek Q&A

Wij zijn opzoek naar een gemotiveerde stagiair die bij ons aan de slag wil gaan als onderzoeker! Wil je tijdens je opleiding al wat ervaring opdoen in het bedrijfsleven? Dan kunnen wij jou een uitdagende stage aanbieden!

Inhoud stage

Tijdens deze stage zul je ervaring opdoen in alle fases van het onderzoekstraject. Je werkt mee in het team van onderzoekers en consultants en voert ondersteunende taken voor hen uit. Voorbeelden van werkzaamheden die aan bod komen zijn:

De onderwerpen op het gebied van onderzoek kunnen sterk uiteenlopen, van segmentatie-, imago- en klanttevredenheidsonderzoeken tot visies over de retail op macro niveau. Daarnaast hanteren we verschillende onderzoeksmethodes zoals kwantitatief, kwalitatief en locatie onderzoek, alsmede het uitvoeren van expert interviews, desk research en het verzamelen en bundelen van trends. Dit maakt de projecten veelzijdig en uitdagend. Onze klanten bevinden zich op nationaal en internationaal niveau en hebben betrekking op retail in de breedste zin. Wij doen naast retailers bijvoorbeeld onderzoek bij vastgoedondernemingen en fabrikanten.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een gemotiveerde stagiair met passie voor de retail en winkels, die minimaal drie dagen in de week mee kan werken (exclusief scriptie/opdracht). Je kunt onderbouwen waarom je bij Q&A wilt komen werken en wat wij van jou kunnen verwachten. Verder ben je geïnteresseerd in het doen van onderzoek en het gedrag van consumenten. De ambitie om in de toekomst bij of voor een retailer te werken is een pre. Gezien de aard van de werkzaamheden die je zult uitvoeren, is het belangrijk dat je het leuk vindt om met analyses en cijfers bezig te zijn. Verder vinden wij de volgende eigenschappen/kenmerken belangrijk:

Wat bieden wij?

Tijdens je stage bieden wij je de mogelijkheid in contact te komen met retailers op nationaal en internationaal niveau. Verder is Q&A een relatief kleine en informele organisatie en tevens jong bedrijf. Wanneer je meer verantwoordelijkheid aankunt, zul je die krijgen. Verder bieden wij je:

Interesse?

Voor een sollicitatie naar deze stage kun je contact opnemen met: secretariaat@qanda.nl of 033 2454637.

Ons adres

Q&A
Printerweg 22
3821 AD, Amersfoort

Neem contact op

+31(0)33-2454637
info@qanda.nl

+32 478 99 15 82

werner@qandainsights.be

Contact pagina

Agenda


Bekijk de volledige agenda

Volg ons