Stel ons je vraag

Panels

Snel online onderzoek

We bouwen aan eigen consumentenpanels in binnen- en buitenland. Zo kunnen we consumenten in Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk, Spanje, Portugal, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Italië, Rusland en Zweden elk moment vragen om hun mening. Dat is de reden dat we een representatief, snel online onderzoek uit kunnen voeren tegen een scherpe prijs. Ook voor de werving van deelnemers voor kwalitatief onderzoek (o.a. interviews, groepsdiscussies, observatie) kan ons panel helpen om de juiste klanten te vinden.

Ons consumentenpanel is een goede afspiegeling van het consumentenlandschap. We hebben onder ander inzicht in het geslacht, de leeftijd en de regio van de leden. Ze delen graag hun ervaringen met je.

Klanten over onze panels

Sinds jaren mogen wij Q&A helpen met het verzamelen van hoogwaardig kwalitatieve marktonderzoeksdata, zowel nationaal als internationaal. Q&A is een erg fijne partner om mee samen te werken en ‘persoonlijkheid’, ‘vertrouwen’, ‘flexibiliteit’ en ‘empathie’ vormen hiervoor de fundamenten. Met de continue groei aan mogelijkheden en producten van Dynata, verwachten wij Q&A in de nabije toekomst zelfs nog beter te kunnen helpen: Elke dag een beetje beter presteren!

Guido van Buuren, Account Director
Dynata

Welke vraag heb jij voor onze panelleden?

Neem contact met ons op