Stel ons je vraag

Shopfeedback

Inzicht en prestatie

Inzicht in de mening van de klant is belangrijk om de prestaties op de winkelvloer te verbeteren. En gelukkig is klanttevredenheid steeds vaker een kwalitatieve KPI. Om de mening van klanten echt te kunnen gebruiken, is continu-meting belangrijk. Dat doen we met ons product Shopfeedback.

Shopfeedback is dé tool voor retailers om eenvoudig klantinzicht te verzamelen op winkelniveau. Je krijgt inzicht in de cijfers, maar ook het verhaal achter de cijfers. Deze tool is eenvoudig te implementeren, op maat gemaakt en laagdrempelig. Ook in kosten. We bieden de mogelijkheid om een koppeling te maken met onze API, zodat processen automatisch en continu worden ingericht.

Waarom Q&A Shopfeedback?

  1. Continu feedback van je klanten in een dashboard;
  2. Inzicht in sterke en verbeterpunten per winkel;
  3. De mogelijkheid om een interne benchmark te creëren;
  4. Retailexperts kijken met je mee en voorzien je van advies;
  5. Bouwen aan een vast klantenpanel voor extra onderzoek
  6. Gebruik data om je CRM te verrijken
  7. Extra vragen stellen die je (web)winkel verder helpen
  8. Kom in contact met je klanten na een review (optioneel);
  9. Reviews delen via Reviewplatforms (optioneel).

Retailers over Q&A Shopfeedback

De mening van onze klanten is enorm belangrijk voor ons. We zijn betrokken bij onze klanten, staan midden in de gemeenschap en willen de winkel voor dagelijks gemak zijn. Daarom verzamelen wij continu feedback en dit verzorgt Q&A voor ons met de tool Shopfeedback. Deze tool hebben wij naar eigen wensen kunnen inrichten zodat we de inzichten verzamelen die relevant zijn voor onze winkels. De resultaten worden gepresenteerd in een overzichtelijk dashboard en Q&A zorgt ervoor dat wij continu op de hoogte zijn van de ontwikkelingen op het gebied van klanttevredenheid. Met Shopfeedback geeft Q&A ons de inzichten die nodig zijn om de prestaties van onze winkels te kunnen monitoren en te kunnen verbeteren. Q&A is hierin een betrouwbare en betrokken partner.

Spar

Benieuwd hoe Shopfeedback jouw winkelprestaties kan helpen verbeteren?

Neem contact met ons op