Stel ons je vraag

Independer: hoe helpen we de Nederlander eenvoudiger kiezen?

Q&A Insight is een fijn en professioneel onderzoeksbureau. Ze schakelen snel, denken altijd mee, hebben een goed netwerk en hun onderzoeken zijn van hoge kwaliteit. En er werken leuke mensen, dat is ook niet onbelangrijk.

- Jochum Veerman - Corporate Communicatie Manager Independer

Independer is het online platform die je helpt met inzicht in je financiën op momenten in je leven dat je dat nodig hebt. Met kennis, slimme tools en, als dat nodig is, deskundig advies van experts. Zo krijg je meer inzicht en maak je met een gerust gevoel de beste keuze voor jou.

Hoe goed is de Nederlandse consument op de hoogte van wat er wel of niet vergoed wordt bij een verzekering? Hoe kijken jongeren naar het financieren van het eerste koophuis nu de huisprijzen door het dak gaan? En – wat zijn redenen om over te stappen van verzekeraar? Enkele vragen waar Independer graag inzicht in krijgt om producten en diensten beter aan te laten sluiten bij de behoeften.

Om antwoord te krijgen op deze vragen voert Q&A sinds 2018 jaarlijks meerdere online consumentenonderzoeken uit. Variërend van groot tot klein en van een specifieke doelgroep tot geheel Nederland. Dankzij deze resultaten krijgt Independer inzicht in de houding en het gedrag van de consument richting bepaalde thema’s. Naast intern gebruik, worden de onderzoeksresultaten gedeeld door mediapartijen als NOS, AD, Nu.nl en BNR radio.

Heb jij ook een retailvraag voor ons?

Neem contact met ons op