Stel ons je vraag

Masterclasses

Retail­kennis & interactie

We organiseren masterclasses met de volgende vier doelstellingen: praktische toepassing van relevante retailmodellen, op de hoogte van trends en ontwikkelingen, leer innoveren en leer van elkaar. De groep bestaat uit maximaal 15 deelnemers om zo het interactieve karakter te kunnen waarborgen. Naast onze retailexperts ontmoet je diverse gastsprekers die hun kennis en ervaring met je delen.

Retailmarketing

Samen met Stichting Anton Dreesman organiseren we jaarlijks de masterclass Retailmarketing. Dit is bedoeld voor gemotiveerde retailers met twee tot vijf jaar werkervaring. Werk je op de afdeling marketing of ben je category manager? Dan is dit een interessante masterclass voor jou.

In zes interactieve sessies ga je je verdiepen in de retail theorie. Je leert de meest waardevolle retailmodellen toe te passen, maar ook hoe je technologie kunt inzetten op de winkelvloer. Ook kom je meer te weten over category management en de customer journey. De sessies bestaan niet alleen uit theorie. De opgedane kennis brengen we meteen in praktijk door middel van groepsopdrachten en Harvard Cases. We sluiten de masterclass af met een retailtour naar het buitenland. Download de brochure voor meer informatie over de masterclass Retailmarketing.

Retailers die eerder deelgenomen hebben zijn o.a.

A.S. Watson
HEMA
Beter Bed
Jeanse Centre
Pearle Opticiens
Eye Wish opticiens

Retail Executive Platform

Het Retail Executive Platform is een besloten ledencentrum voor directieleden, bestuurders en commissarissen van Belgische en Nederlandse retailers. Met dit platform bieden we een jaarlijks programma waarin de belangrijkste strategische thema’s in vier bijeenkomsten aan bod komen. Daarbij kun je denken aan de impact van digitalisering op retail of platformen en haar maatschappelijke impact. Elke sessie wordt ingeleid door experts met een wetenschappelijke achtergrond. Vervolgens delen retail executives hun visie en praktijkervaring. In het afgelopen jaar hebben onder andere Microsoft, Amazon en Swapfiets een themacollege gegeven. Download de brochure voor meer informatie over het Retail Executive Platform.

Klanten over het Retail Executive Platform

Wil je deelnemen aan een masterclass?

Neem contact met ons op