Stel ons je vraag

Inspiration

Innovation for the future

Kennisdeling is ons fundament. Dat uit zich op verschillende manieren: van het delen van inspirerende retailcontent tot het geven van een presentatie met relevante inzichten. We vertellen je niet alleen over de winkelomgeving van de toekomst, maar laten je dit ook zien in binnen- én buitenland met onze retailtours. Daarnaast organiseren we events waarbij we (retail)professionals bij elkaar brengen en praktische inzichten geven waar je meteen mee aan de slag kunt.

Products

Knowledge platform Retail Outlook

Hét kennisplatform binnen retail. Je vindt hier relevante content door en voor de retailprofessional. Van waardevolle rapportages tot inspirerende podcasts.

Meer informatie

Retailtours

Ontdek creatieve en vooruitstrevende formules, unieke winkelconcepten en innovaties die retailers in binnen- en buitenland toepassen.

Meer informatie

Events

Ontmoet retailprofessionals en krijg praktische inzichten om je voor te bereiden op de retailomgeving van de toekomst.

Meer informatie

Presentations

Kennisdeling in de vorm van een presentatie waarbij onderwerpen variëren van trends in retail tot verandering in businessmodellen.

Meer informatie

Onze Inspiration klanten

Achmea Adyen
Agu Holding Axi
Bax Shop Gall & Gall
HEMA Jump Retail
O'Moda Plus
Riviéra Maison SalesForce
Tweakwise Vomar

Inspiration cases

Retailtour New York

Toshiba

"De tour was met name geslaagd doordat Q&A zich ten volle heeft ingezet om dit professioneel te regelen met experts die goed op de hoogte zijn van alles wat New York aan inspiratie en innovatie te bieden heeft..."

Retailtour Amsterdam

Beter Bed

"We bekijken als concullega’s het winkelaanbod al door een professionele bril natuurlijk, maar Q&A heeft ons verrast met vernieuwde en inspirerende winkelconcepten..."

Wil jij je kennis met ons delen?

Neem contact met ons op