Stel ons je vraag

Events

Relevante connecties in retail

Het retaillandschap is volop in beweging – stilstaan is geen optie. We kijken nationaal, maar ook internationaal voor de laatste updates en blikken vooruit op trends die de toekomst bepalen. Samen met retailers, merken en toeleveranciers organiseren we events waar kennisdeling en netwerken centraal staat. Wanneer sluit jij aan?

CEO Diner

Een C-level diner waarbij je volop de mogelijkheid hebt om te netwerken in een informele en unieke omgeving.

De volgende editie: 18 januari 2024

Meer informatie

Anton Dreesmann Jaarcongres

Jaarlijks wordt het Anton Dreesmann Jaarcongres georganiseerd. Een congres voor de top van de Nederlandse retailsector. Zowel nationale als internationale professionals delen hun kennis en ervaring met een groep van circa 200 deelnemers.

De volgende editie: 19 januari 2024

Meer informatie

Retail Outlook Event

Een event waar kennis delen en het leren van good practices centraal staan. En waar ruimte is voor het testen van de nieuwste technologieën uit binnen- en buitenland. Leer samen met je collega’s van nieuwe concepten en innovaties. Wij geven je praktische inzichten om je beter voor te bereiden op de retailomgeving van de toekomst.

De volgende editie: 20 juni 2023

Meer informatie

Retailer of the Year

Jaarlijks organiseren wij de grootschalige consumentenverkiezingen ‘Retailer of the Year’ in Nederland en België. Het concept is ontstaan uit de wens van consumenten om hun mening te delen over hun favoriete (web)winkels. Het belangrijkste doel van de verkiezingen is het genereren van positieve (media)aandacht voor retailers en het geven van meer inzicht in de mening van de consument over een (web)winkel. Tijdens onze uitreikingen brengen we (genomineerde) retailers samen, reiken we alle awards uit en is er genoeg ruimte voor netwerken en inspiratie.

Meer informatie over Nederland Meer informatie over België

Beste Folder Awards

Folders zijn een belangrijk medium voor retailers en producenten om hun klanten te bereiken. Wekelijks vallen er stapels folders door de brievenbussen van de Nederlandse huishoudens. Welke van deze folders favoriet is, achterhalen we bij de Beste Folder Awards door consumenten folders te laten beoordelen. De uitreiking van deze prijzen vindt plaats tijdens ons Retail Outlook Event.

Meer informatie

Beste Product van het Jaar

‘Beste Product van het Jaar’ is één van de grootste consumentenverkiezingen waarbij consumenten een beoordeling geven over de deelnemende producten. De verkiezing wordt jaarlijks georganiseerd in Nederland en België. Bij een beoordeling staan diverse producteigenschappen en houding & gedrag ten aanzien van het gekozen product centraal. Alle genomineerde producenten worden uitgenodigd voor een feestelijke bijeenkomst waar de winnaars hun award in ontvangst nemen.

Meer informatie over Nederland Meer informatie over België

Klanten & Partners over onze events en campaigns

Wil je businesspartner worden?

Neem contact met ons op