Stel ons je vraag

Presentations

Kennis van Retail

Ben je op zoek naar een spreker voor een event of bijeenkomst met je team of klanten? Onze retailexperts delen graag hun kennis in de vorm van een presentatie. Samen stemmen we de inhoud af die kan variëren van een trendpresentatie tot een toelichting op één van onze onderzoeken. Een aantal voorbeelden vind je op deze pagina.

Retail richting 2030

De essentie van retail blijft hetzelfde: vraag en aanbod samenbrengen en de consument optimaal bedienen. En daar zet je je iedere dag keihard voor in. Maar de voorwaarden om succesvol te zijn, veranderen continu en snel. Welke bewegingen zijn bepalend voor de ontwikkeling van retail richting 2030? De 12 Retail Shifts! Van besteden & bijdragen naar winkels & ecosystemen. Hoe kun jij alert inspelen op die veranderingen en zorgen dat je niet voorbijgestreefd wordt?

Retail in Transition

Waar fysieke winkels ooit de primaire transactieplekken waren, zijn de nu in transitie. Winkels kunnen niet langer focussen op de transactie als hun belangrijkste doel. Moeten we de definitie van ‘de winkel’ aanpassen? Worden winkels ‘Points of Engagements’? We categoriseren de retail ontwikkelingen in drie E’s: Efficiency, Expertise en Experience. Hoe kun jij je onderscheiden van de concurrentie?

Heb je interesse in een presentatie?

Neem contact met ons op