Stel ons je vraag

Dit zijn de genomineerden voor de ‘Beste Folder Awards’ 2022!

Persberichten24 mei 2022

Amersfoort, 24 mei 2022 - De genomineerden voor de ‘Beste Folder Awards’ 2022 zijn bekend! In de stemperiode hebben consumenten goed van zich laten horen en flink gestemd. Het resultaat? 24 folderaars die kans maken op een categorieprijs. Welke folders bekroond worden met een award, ontdekken we op 9 juni tijdens Catch the Shopper.

In totaal zijn er ruim 92.000 beoordelingen gegeven over de 60 folders. Tijdens de verkiezing beoordelen consumenten zowel papieren als online folders op aspecten als aanbiedingen, opmaak en overzichtelijkheid. De uitreiking van de ‘Beste Folder Awards’ vindt plaats op donderdag 9 juni tijdens het Catch the Shopper event in Kamerik.

Nieuw deze editie is de toevoeging van een deskundig jurypanel. Dit panel heeft de folders die uiteindelijk de stemgrens hebben bereikt beoordeeld op dezelfde aspecten als de consument. De panelleden zijn betrokken bij het ontwerp, het drukken, de techniek, de distributie of verspreiding van de folder. Hun beoordeling telde voor 30 % mee in het eindresultaat. De overige 70 % is bepaald door consumenten.

Wie maken er kans op een award? Bekijk hier alle genomineerden.

De Beste Folder Awards is een gezamenlijk initiatief van Q&A Insights BV, Spotta en WePublish.