Stel ons je vraag

Genomineerden voor de ‘Salesforce Retailer of the Year Belgium’ 2022-2023 zijn bekend!

Persberichten 8 september 2022

Amersfoort, 8 september 2022 - De genomineerden voor de categorieprijzen van de ‘Salesforce Beste Winkelketen van België’ 2022-2023 en de ‘Salesforce Webshop Award Belgium’ 2022-2023 zijn bekend! De afgelopen periode hebben meer dan 148.000 consumenten hun stem uitgebracht voor hun favoriete retailer.

De consument heeft (web)winkels op verschillende aspecten beoordeeld, waaronder prijs, assortiment en koopgemak. Voor zowel winkelketens als webshops blijft prijs het belangrijkste aspect. De verwachting is dat dit de komende tijd alleen maar belangrijker gaat worden.

Wie gaat er met een award naar huis?
Op donderdag 6 oktober worden de awards uitgereikt tijdens een feestelijke uitreiking bij De Ark in Antwerpen. Hier horen de 86 genomineerde retailers of ze de categoriewinst op hun naam mogen zetten.

De beste nieuwkomer op de Belgische markt
Naast de categorieprijzen wordt tijdens de uitreiking ook duidelijk wie er met de 'Salesforce Newcomer Retail Award' naar huis gaat. Binnen het 'Retailer of the Year' concept wordt deze vakprijs jaarlijks georganiseerd waarbij een jury beoordeelt welke nieuwkomer in België het beste presteert op aspecten als vernieuwing, schaalbaarheid en originaliteit. Dit zijn retailers die maximaal drie jaar actief zijn op de Belgische markt. De genomineerden van 2022-2023: Lynk & Co, Miglot en de BBQ experience. Middels een pitch kunnen deze genomineerden op 6 oktober de stem van het publiek binnenslepen. De winnaar wordt voor vijftig procent bepaald door deze stemmen uit het publiek. De overige vijftig procent wordt bepaald door het juryoordeel.

Ontdek alle genomineerden op www.bestewinkelketen.be!