Stel ons je vraag

Thoughtful Thursday

Thoughtful Thursday

Voor alle retailbedrijven is het nu overleven en zoeken naar kansen voor nu én later. Hoe ga je om met deze nieuwe werkelijkheid en hoe zien de winkelstraten eruit na de coronacrisis? Q&A en JUMP! Retail introduceren een serie webinars om te inspireren, kennis te delen en te verbinden. Houd de donderdagmiddagen voorlopig vrij in je agenda! Op onze Thoughtful Thursday delen we de laatste ontwikkelingen, gaan we in gesprek met retailstrijders uit het veld én behandelen we de vragen die live gesteld worden. Wanneer doe jij met ons mee?

Hosts

Frank Quix
Frank Quix
Managing Director Q&A

Q&A
Ernst Jan Smids
Ernst Jan Smids
Algemeen Directeur bij JUMP! Retail

Jump retail

Donderdag 3 september

Op 3 september starten we weer met een nieuwe reeks van Thoughtful Thursday waarbij telkens één van de vijf belangrijkste topics uit de boardroom van retailers centraal staat. Onze eerste gasten zijn Mieke en Mitch van Deursen van Shoeby. We gaan met hen in gesprek over het familiebedrijf en de overdracht van de leiding aan de volgende generatie. Meld je alvast aan en geef je vragen door. We houden je op de hoogte!

We starten donderdag 23-07 om 15.00 uur. Meld je aan en zorg dat je erbij bent. Mocht je vooraf vragen hebben, laat het ons weten via info@qanda.nl.

Donderdag 3 september 2020
15:00 uur – 15:45 uur

Ik ben er bij

Thoughtful Thursday gemist?Heb je een webinar gemist of kon je er niet bij zijn? Bekijk Thoughtful Thursday terug via ons YouTube kanaal!