Stel ons je vraag

Thoughtful Thursday

Thoughtful Thursday

Voor alle retailbedrijven is het nu overleven en zoeken naar kansen voor nu én later. Hoe ga je om met deze nieuwe werkelijkheid en hoe zien de winkelstraten eruit na de coronacrisis? Q&A en JUMP! Retail introduceren een serie webinars om te inspireren, kennis te delen en te verbinden. Houd de donderdagmiddagen voorlopig vrij in je agenda! Op onze Thoughtful Thursday delen we de laatste ontwikkelingen, gaan we in gesprek met retailstrijders uit het veld én behandelen we de vragen die live gesteld worden. Wanneer doe jij met ons mee?

Hosts

Frank Quix
Frank Quix
Managing Director Q&A

Q&A
Ernst Jan Smids
Ernst Jan Smids
Algemeen Directeur bij JUMP! Retail

Jump retail

Donderdag 4 juni

Nederland is een land met veel meningen en die meningen moeten gehoord worden. Om die reden is in 2014 Namens Nederland opgericht. Deze grootschalige enquête onder inwoners van Nederland is een onafhankelijk, belangeloos en breed gedragen initiatief dat iedereen de mogelijkheid biedt om mee te denken over wat er op dit moment, maar ook straks na de crisis moet gebeuren. Deze week hebben we Daniël Ropers van Namens Nederland te gast die meer vertelt over waar we als Nederlanders nu mee bezig zijn en welke interessante ontwikkelingen hij terug ziet komen in de resultaten.

Donderdag 4 juni 2020
15:00 uur – 15:45 uur

Ik ben er bij

Binnenkort11 juni:
Linda Keijzer van Xenos

18 juni:
René Repko van State of Art en Joris Aperghis van WE Fashion

25 juni:
Roelant Prins van Adyen


Elke donderdag om 15:00 uur!

Thoughtful Thursday gemist?Heb je een webinar gemist of kon je er niet bij zijn? Bekijk Thoughtful Thursday terug via ons YouTube kanaal!