Werken bij Q&A
Deel je passie voor retail met ons

Werken bij Q&A

Wij zijn voortdurend op zoek naar ambitieuze mensen met passie voor retail. Daarnaast hebben wij ieder jaar een aantal stageplekken beschikbaar.

Werken bij Q&A betekent:

Vacatures:

Interesse?

Neem contact met ons op

+31(0)33-2454637

Q&A zoekt senior business consultant!

Wij zijn op zoek naar een senior business consultant bij wie retail in de genen zit. Een expert die er energie van krijgt om retailers en retail vastgoedpartijen te helpen om het iedere dag een beetje beter te doen. Iemand die met een duidelijke visie en de juiste data een onderbouwd en toepasbaar advies kan geven. Voel jij je aangesproken? Zoek dan niet verder en neem contact met ons op. We bieden je een afwisselende en uitdagende functie!

Wie zijn wij?

Q&A is een adviesbureau gespecialiseerd in retail. Wij werken met een jong team en zijn allemaal gek op ons vak. Voor ons geldt: in de retail staat de consument centraal. Al 15 jaar helpt Q&A winkelketens en -gebieden om consumenten beter te begrijpen. Dit doen we onder andere door middel van strategische projecten, opleidingen en retail tours. We zijn een onafhankelijk bureau met een groot netwerk in binnen- en buitenland. Wat wij bieden? Praktische en toepasbare inzichten waarmee onze klanten direct aan de slag kunnen.

Wat ga je doen binnen Q&A?

Als senior business consultant ben je het gezicht van onze consultancy projecten. Je leidt een strategisch project van begin tot eind, bent het eerste aanspreekpunt voor de klant en weet op een goed inhoudelijk niveau te schakelen met andere consultants. Daarnaast beheer je een relatienetwerk en bouw je deze gedurende je loopbaan bij Q&A verder op.

Je verantwoordelijkheden zien er als volgt uit:

Wie ben jij?

Retail is echt jouw ding. Je bent analytisch, weet data te vertalen naar relevante adviezen en kent een hoge mate van verantwoordelijkheid. Ambitieus, oplossingsgericht, gestructureerd en communicatief vaardig zijn eigenschappen die jou beschrijven. We kunnen ons voorstellen dat je hiervoor bij een retailer hebt gewerkt of een adviserende rol hebt vervuld in deze branche. Je weet goed wat er in het retaillandschap speelt en wordt er blij van om retail te helpen zich verder te ontwikkelen:

Wat krijg je ervoor terug?


Wij zijn een organisatie met jonge en enthousiaste collega’s. We bieden je een verantwoordelijke en uitdagende functie waarbij je de gesprekspartner bent voor onze klanten. Daarnaast krijg je passende secundaire voorwaarden. Je krijgt een vaste werkplek en een marktconform salaris.

Interesse?

Herken jij jezelf hierin? Lijkt het je tof om te werken met grote retailers, vastgoedpartijen en gezellige collega’s? Mooi!

Overtuig ons van jouw visie en kwaliteiten en start zo snel mogelijk al met deze nieuwe uitdaging. Stuur je CV en motivatie zo snel mogelijk naar Frank Quix via fquix@qanda.nl of bel voor meer informatie 033-2454637.

Q&A zoekt junior projectmanager!

Wij zijn op zoek naar een junior projectmanager bij wie continu verbeteren in de genen zit. Een teamspeler die energie krijgt van het gezamenlijk realiseren van inspiratie-projecten. En iemand die zijn of haar weg weet te vinden als het gaat om planning en control. Heb jij passie voor retail? Zoek niet verder en neem contact met ons op. We bieden je een afwisselende functie!

Wie zijn wij?

Q&A is een adviesbureau gespecialiseerd in retail. Wij werken met een jong team en zijn allemaal gek op retail. Voor ons geldt: in de retail staat de consument centraal. Al 15 jaar helpt Q&A winkelketens en -gebieden om consumenten beter te begrijpen. Dit doen we onder andere door het organiseren van events en retailtours. We zijn een onafhankelijk bureau met een groot netwerk in binnen- en buitenland. Wat wij bieden? Praktische en toepasbare inzichten waarmee onze klanten direct aan de slag kunnen.

Wat ga je doen binnen Q&A?

Als projectmanager schakel je tussen veel verschillende projecten en personen. Je hebt een uitvoerende rol en stemt af met de projectmanagers. Wat je zoal gaat doen binnen Q&A:

Wie ben jij?

Retail is echt jouw ding. Je bent commercieel en hebt organisatietalent. Flexibel, accuraat en communicatief vaardig zijn drie eigenschappen die jou beschrijven. Je bent niet bang om de telefoon te pakken en je vindt het leuk om contact te leggen en te onderhouden met retailers en partners.

Wat krijg je ervoor terug?


Wij zijn een organisatie met jonge en enthousiaste collega’s. We bieden je een uitdagende en afwisselende functie. Daarnaast krijg je een vaste werkplek en een marktconform salaris.

Interesse?

Herken jij jezelf in deze aanpakker en lijkt het je tof om te werken met grote retailers en gezellige collega’s? Mooi!

Overtuig ons van jouw kwaliteiten. Stuur je cv en motivatie zo snel mogelijk naar Evelijn Vissers via evissers@qanda.nl of bel voor meer informatie 033-2454637.

Op zoek naar een stage binnen retail?

Wil je naast je studie al wat ervaring opdoen op het gebied van projectmanagement, marketing(communicatie) en sales? En heb je passie voor retail? Zoek dan niet verder én neem contact op met Q&A. Wij bieden je een uitdagende stage!

Wat ga je doen binnen Q&A?

Tijdens jouw stage draait alles om projectmanagement en communicatie. Je wordt betrokken bij de organisatie van onze (consumenten)verkiezingen. Samen met onze projectmanagers maak jij onze projecten tot een succes. Wat ga jij zoal bij Q&A doen?

En, wie ben jij?

Enthousiast, nauwkeurig én zelfstandig zijn drie eigenschappen die jij bezit. Je vindt het leuk om met verschillende projecten tegelijk bezig te zijn en hebt geen moeite met het schrijven van logisch opgebouwde teksten.

Volg jij een HBO-studie op het gebied van retail, sales, marketing of communicatie? Ben je vanaf januari 2019 minimaal vijf maanden beschikbaar? Neem dan zeker even contact met ons op.

Wie is Q&A?

Bij Q&A vinden wij retail het mooiste vakgebied dat er is. Niets staat zo midden in de samenleving en kent zo’n enorme dynamiek. Retail raakt elke Nederlander, Europeaan en wereldburger. Juist daarom zoekt Q&A naar de antwoorden op relevante retail vragen. Hoe wij deze vragen beantwoorden? Door middel van fact-based consultancy. Door te inspireren en kennis te delen tijdens onze events waar we vakgenoten bij elkaar brengen. Vragen stellen én beantwoorden zit in ons DNA.

Wat krijg je ervoor terug?

Allereerst een toffe ervaring binnen retail. Daarnaast krijg je een vaste werkplek met laptop, vakantiedagen én niet geheel onbelangrijk: een stage- en reiskostenvergoeding.

Interesse?

Ben je na het lezen van deze vacature nog steeds geïnteresseerd? Overtuig ons van jouw kwaliteiten. Neem contact op met Gerwin Souman via gsouman@qanda.nl of 033-2454637.

Ons adres

Q&A
Printerweg 22
3821 AD, Amersfoort

Neem contact op

+31(0)33-2454637
info@qanda.nl

+32 478 99 15 82

werner@qandainsights.be

Contact pagina

Agenda

  • Retail Outlook Event @Prodentfabriek, Amersfoort 11 april 2019
  • Masterclass Retailmarketing (sessie 2) @Store of the Future, Amersfoort 18 april 2019
  • Uitreiking 'Beste Folder Awards' @Inn Style, Maarssen 25 april 2019

Bekijk de volledige agenda

Volg ons