Stel ons je vraag

Retail trends for Redevco

De TrendTool en de trenddiscussies helpen ons op een eenvoudige, efficiënte en leuke manier op de hoogte te blijven van ontwikkelingen die van belang zijn voor onze bestaande huurders. Daarnaast leren wij over nieuwe concepten en ontwikkelingen in Retail die van belang zijn voor het bepalen van onze strategie. Ondanks dat wij een lange termijn focus hebben als bedrijf, bepaalt het vermogen om te anticiperen en tijdig te veranderen hoe succesvol wij zijn.

- Marrit Laning | Managing Director Fund Management bij Redevco

Up-to-date in retail

Redevco acquireert, ontwikkelt en beheert retail vastgoed. Ook de retail vastgoedmarkt verandert. Dit als gevolg van het steeds groter worden van online retail en de veranderende rol van de fysieke winkel. Om klanten te kunnen voorzien in hun behoeften, is het essentieel om op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen in retail.

Trends & discussie

Het hulpmiddel? De Q&A TrendTool: een online tool waarin de belangrijkste trends en ontwikkelingen worden weergegeven. Wekelijks voegen we negen artikelen toe. De inhoud van de tool houdt rekening met de scope van Redevco in termen van geografisch verzorgingsgebied, type locaties en gebouwen alsmede het soort retail segment.

Naast de Q&A TrendTool organiseren we drie trenddiscussies per jaar. In deze meetings worden relevante thema’s besproken in de context van Redevco. Een aantal voorbeelden van het afgelopen jaar: convenience & unmanned stores, omnichannel & last mile, brandship stores. Samen bepalen we wat de invloed is van deze thema’s en hoe Redevco hier met concrete acties op in kan spelen.

Wil jij meer weten over de Q&A TrendTool of trenddiscussies?

Neem contact met ons op