Stel ons je vraag

Workshops

Interactie en uitdaging

Interactieve workshops over een retail gerelateerd onderwerp. Een dagdeel samen met je collega’s en een retailexpert. Je krijgt praktische inzichten waar je meteen mee aan de slag kunt. Op deze pagina vind je een aantal voorbeelden van onze workshops. Heb je een ander idee? Deel het met ons – we maken graag een workshop op maat voor jouw organisatie.

The Winning Team

Om succesvol te zijn heb je een winnaarsmentaliteit nodig: doorzettingsvermogen, discipline en focus. Externe factoren zijn geen excuus, maar iets waar je zo goed mogelijk mee om moet leren gaan. Constant zoeken naar die ene procent verbetering, waardoor je net weer een stapje beter wordt dan je concurrenten. En wat is dan noodzakelijk? Teambuilding. Niet het individu maar de kracht van het team geeft de doorslag.

Tijdens deze workshop maken we je bewust dat cultuur bepalend is voor succes en uit welke bouwstenen innoverende en winnende bedrijven bestaan. Maar, hoe bouw je een winnend team? Hoe blijf je samen aan de top? Degene die je daar alles over kan vertellen is Joyce Sombroek, voormalig keepster van het Nederlands hockeyelftal. Samen met haar team werd zij olympisch kampioen. Joyce neemt je graag mee in haar learnings uit 12 jaar topsport. Een combinatie van onze expertise met ervaring uit de topsport. Winnen doe je samen.

Drie redenen om deel te nemen:
  1. Inzichten in individuele kwaliteiten
  2. Ontdek de optimale bedrijfscultuur
  3. Ervaar te presteren onder druk

Meer weten over deze workshop?
Download de brochure

Positioneren in een veranderend speelveld

Hoe werkt positioneren? Soms lijkt het zo eenvoudig, maar het speelveld is continu in beweging. In deze interactieve workshop geven we je inzicht hoe positionering werkt in een dynamische markt en hoe je kunt anticiperen. We delen krachtige positioneringsmodellen waar je morgen meteen mee aan de slag kunt. Tijdens deze 3-uur durende workshop kom je erachter aan welke knoppen je moet draaien en ben je voorbereid op nieuwe toetreders.

Drie redenen om deel te nemen:
  1. Een presentatie met krachtige positioneringsmodellen
  2. Interactieve retail positionering case
  3. Tips voor je positionering

Interesse in een interactieve workshop?

Neem contact met ons op