Retail networks
Partners

Partners

Q&A deelt en verzamelt kennis. Dit doen wij in samenwerking met verschillende partners. Bekijk hieronder de organisaties met wie Q&A een partnerschap heeft.

Ebeltoft Group

Ebeltoft Group is een genootschap van 20 retail consultancy bedrijven over de hele wereld. Partners van de Ebeltoft Group worden gekenmerkt door een hoog expertise niveau en een duidelijke focus op retail. Sinds 1990 geeft Ebeltoft Group advies aan retailers en leveranciers over zowel strategische als dagelijkse vraagstukken, met de focus op het leveren van toegevoegde waarde voor de klant en aandeelhouders. Ebeltoft Group werkt samen met haar klanten om op maat gemaakte oplossingen te ontwikkelen en de beste resultaten te verkrijgen in het steeds complexere en sterk concurrerende retail landschap.

POPAI

POPAI is een internationale brancheorganisatie voor marketing in de retail industrie, opgericht in 1936. De non-profit shopper marketing & marketing at retail organisatie beweegt zich actief in het totale speelveld van de customer journey. POPAI dient haar 1700 wereldwijde leden middels promotie, bescherming en door bevordering van marketingkennis op het gebied van retail door onderzoek, onderwijs, forums, netwerken en wetgevende inspanningen.

ESOMAR

ESOMAR is de wereldwijde associatie die streeft naar beter onderzoek voor markten, consumenten en samenlevingen. Met 4.900 leden in 130 landen worden de kwaliteit en waarde gecreëerd voor markt- en opinieonderzoek, wat bijdraagt aan effectieve besluitvorming van klanten. De gegevens van alle leden worden vermeld in de ESOMAR Directory of members en alle leden gaan akkoord met de ICC/ESOMAR International Code on Market and Social Research. ESOMAR wordt gesteund door de grote nationale beroepsorganisaties in de hele wereld.

VEDIS

VEDIS is het kenniscentrum voor de retail in de meest uitgebreide zin. Het retail platform volgt de diverse processen van de distributie en retail in de praktijk op de voet en probeert daarbij op zeer praktische wijze een visie op de toekomst te formuleren. Sinds de oprichting in 1932 is VEDIS een ambitieus platform voor retailers, retail onderwijs, wetenschap, retailadviseurs, toeleveranciers en merkfabrieken.

YourGift Cards

YourGift Card is de leukste cadeaukaart te besteden bij winkels én webshops en kent de meeste keuzevrijheid en bestedingsmogelijkheden. YourGift Cards heeft een EGI-licentie en is dus niet alleen een leuke, maar ook een veilige keuze!

Je kunt er mee shoppen bij duizenden winkels, waaronder bekende ketens zoals de Bijenkorf, Oil & Vinegar, La Place, Praxis, Sunday's, DIO Drogisterijen, Rituals, Kaldi en D-Reizen. Uiteraard kan je er ook online mee betalen, waaronder bij Horloge.nl, Siebel.nl, Italian Design.nl en YourGift Webshop met meer dan 800 leuke artikelen! Meld je nu aan op yourgift.com en geniet van leuke kortingen en extra aanbiedingen.

YourGift Cards zijn verkrijgbaar in acht thema's en op te waarderen met ieder bedrag tussen 10 en 150 euro.

Iterate.ai

Iterate is dé innovatie motor voor bedrijven van wereldklasse. Veel bedrijven zoeken naar een betrouwbare manier om goede keuzes te kunnen maken. Meer dan 164.000 start-ups, vaak met goed-doordachte producten, strijden voor aandacht. Het Iterate Studio’s .ai platform en haar diensten helpen bedrijven en start-ups met al deze aspecten om de beste oplossingen te bieden en winst te behalen.

Met kantoren in zowel Sillicon Valley en Colorade betrekt Iterate ondernemingen bij veranderingen van innovatieve software programma’s, processen en inzichten door mee te kijken bij start-ups en vanuit de kennis en ervaring van Iterate Studio’s. Met behulp van Iterate’s state-of-the-art Artificial Intelligence software, onderzoeken en valideren we de nieuwste technologieën die bedrijven kunnen gebruiken om processen te stroomlijnen, operaties te verbeteren en te groeien.

Ons adres

Q&A
Printerweg 22
3821 AD, Amersfoort

Neem contact op

+31(0)33-2454637
info@qanda.nl

+32 478 99 15 82

werner@qandainsights.be

Contact pagina

Agenda

  • CEO Diner @Salesforce, Amsterdam 17 jan 2019
  • Rabobank Anton Dreesmann Congres @Rabobank, Utrecht 18 jan 2019
  • Next Retail Generation Event @Utrecht 18 jan 2019

Bekijk de volledige agenda

Volg ons